Soft99 Micro Liquid Compound Set D&M

119 kr.

På lager

Soft99 Micro Liquid Compound Set D&M

119 kr.

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Soft99 Micro Liquid Compound – Lakrens / mild polermiddel til mørk og metalalisk lak.
Micro Liquid Compound fjerner snavs, der ikke kan klares med daglig bilvask. Derudover maskerer den de små ridser og genopretter din bils originale glans, samt forbedrer laktilstanden med det samme!
Sådan skal det bruges: Vask bilen grundigt med en god autoshampoo såsom Green Mamba, Extreme Gloss Shampoo m.fl. Lakkens skal renses for tjære, flyverust, kalk og andet fastgroet skidt med Rust Remover, Intensiv Tjærefjerner, Water Spot Remover, m.fl. Lakken skal være helt tør og ikke for varm inden påføring. Påfør kun i skygge, så produktet ikke brænder fast. Det er absolut ikke en fordel at påføre et tykt lag – produktet virker bedst ved påføring af et tyndt ensartet lag overalt. Lad det arbejde på lakken i 5-15 min. (alt efter temperaturen) og tør så grundigt efter med en kort-håret mikrofiberklud. Til det kan du med fordel vælge Sonax Ultra fin eller Racoon Mikrofiber klude.