Soft99 Glass Compound Z – polermiddel

95 kr.

Ikke på lager

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Soft99 Glass Compound Z – Polermiddel til bilruder-og glas

Glass Compound Z er polermidlet, du bruger til at fjerne fastgroet snavs, trafikfilm og gammel glascoating fra ruder og andet glas på bilen. Her har vi samlet Glass Compound Z som et kommer her som et kit, så du udover selve polermidlet også får en svamp med. Den bruger du til at arbejde produktet ind på de overflader, hvor det skal virke.

Sådan virker det

Inden du lægger en ny forsegler på din bils for-, side- eller bagrude, er det helt afgørende alt alt det gamle coating er fjernet først. Det vil sige, at enhver coating rest skal være væk fra den overflade, du ønsker at lægge ny coating på. Det giver sig selv.

Det nye coating-lag binder ganske enkelt  bedre oven på rene overflader.

Når det kommer til coating er det nemlig ikke nok bare at bruge affedter for at komme af med rester af produktet.

Affedter fjernet nemlig kun skidt og snavs fra lakken, mens det ikke kan opløse resterne af eksempelvis en keramiskbaseret coating. Det er her, du skal bruge et polermiddel som Glass Compund Z.

Opskriften holder producenten hemmelig, men midlet består blandt andet af meget små slibekorn – både de bløde og hårde af slagsen. Sammen virker de ved gradvist at trænge i gennem overfladebehandlinger – i dette tilfælde resten af det gamle coating på din bil. Men polermidlet hverken ridser eller skader over ridser overfladen.

Når du er i bund med produktet, spuler du overfalden over med rent vand. Det tager det overskydende polermiddel.

Viskerhoppen, film efter viskerblade mv..

At dine vinduesvisker blive trætte i det, kan der selvsagt være flere årsager til. Egentlig kan de bare være slidt ned. Men det kan også skyldes, at der sidder skidt og snavs på ruden. Og her kan du altså komme langt ved at gøre ruden ren – og vi snakker ‘helt i bunden’-ren. På den måde kan du lægge et nyt lag glasforsegling.

En sidegevinst her er at du også fjerner friktion. Eller sagt på en anden måde den modstand, som vinduesviskerne møder på deres vandring henover forruden.

Dermed slipper du også for de områder på ruden, hvor du kan se spor efter vinduesviskerne. Hurtigt og nemt at bruge er det også.

Indhold:

  • 100 ml polermiddel
  • Svamp til at arbejde produktet ind i glasset med

Anvendelse:

  1. Vask din bils forrude grundigt – det fjerne det værste snavs.
  2. Ryst flasken godt og grundigt
  3. Fordel et jævnt lag Glass Compound Z på den medfølgende svamp
  4. Gnid produktet ind i glasoverfladen, indtil du kan se, at overfladen ikke længere skyr vandet
  5. Skyl af med rigeligt vand