Soft99 The King of Gloss B&D

219 kr.

På lager

Soft99 The King of Gloss B&D

219 kr.

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

King Of Gloss – voks til sorte/ mørke biler giver en dyb glans.
Kongen af glans er vendt tilbage! Hård voks, der giver en fantastisk glans og beskytter bilens lak. Produktet styrker også effekten af hydrofobe belægninger. Glansens holdbarhed varer op til tre måneder. Med Soft99 King of Gloss, så får man altså en super lakbeskyttelse. Det betyder at din lakbeskyttelse bliver ekstremt holdbar, modstandsdygtig, hydrofobisk = nem og hurtig vedligeholdes af lakken.
Sådan skal det bruges:

  • Vask bilen grundigt med en god autoshampoo såsom Green Mamba, Extreme Gloss Shampoo m.fl.
  • Lakkens skal renses for tjære, flyverust, kalk og andet fastgroet skidt med Rust Remover, Intensiv Tjærefjerner, Water Spot Remover, m.fl.
  • Lakken skal være helt tør og ikke for varm inden påføring. Påfør kun i skygge, så produktet ikke brænder fast.
  • Det er absolut ikke en fordel at påføre et tykt lag – produktet virker bedst ved påføring af et tyndt ensartet lag overalt.
  • Lad det arbejde på lakken i 5-15 min. (alt efter temperaturen) og tør så grundigt efter med en kort-håret mikrofiberklud. Til det kan du med fordel vælge Sonax Ultra fin eller Racoon Mikrofiber klude.