Parklife, Carbon black

599 kr.

På lager

Parklife, Carbon black

599 kr.

Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Den elektroniske P-skive du aldrig skal skifte batteri på!
Park Life er en elektronisk P-skive til den kræsne og kvalitetsbevidste bilist. Den er særligt udviklet med strømbesparende komponenter, som gør, den holder strøm i hele produktets levetid. Det betyder, at du undgår at tænke på batteriskift mindst ti år frem. Park Life opfylder de skrappeste krav til driftssikkerhed, og så er både funktion og design revolutionerende.
Park Life er den eneste elektroniske P-skive på markedet, som holder strøm i mindst ti år, uanset vejrforhold og hvor meget du kører i din bil. Hele idéen er, at du blot skal koncentrere dig om at køre bil, så stiller Park Life automatisk parkeringstidspunktet, når bilen parkeres. Indstilles og monteres i forruden på kun ti minutter. Med Park Life slipper du for bekymringer om dyre P-bøder mange år frem.
Park Life registrerer bilens bevægelser og indstiller automatisk P-skiven til det korrekte parkeringstidspunkt. Når du parkerer din bil, stiller den sig automatisk frem til det nærmeste kvarter efter ankomsttidspunktet (ved ankomst 11:37 vil den stille sig til 11:45).
Dansk udviklet og produceret og designet af den prisvindende danske designer John Sebastian i farven sort.

Vægt 150 g
Størrelse 130 × 20 × 130 mm