Reklamation og retur

Returnering af varer ved fortrudt køb

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos HighOnCars.dk. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du har modtaget den sidste vare i din ordre.
Inden fortrydelsesfristens udløb skal du meddele os at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail til kundeservice@highoncars.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Sådan gør du hvis du ønsker at returnere en vare og få pengene tilbage:

 1. Send en mail til kundeservice@highoncars.dk som beskrevet ovenfor.
 2. Åbn vores returportal og udfyld dine oplysninger.
  – Det er vigtigt, at du i feltet ”Ordrenummer” indtaster ordrenummeret på den oprindelige ordre. Ordrenummeret finder du i ordrebekræftelsen som du har modtaget på mail.
 3. Følg anvisningerne på returportalen.
 4. Når du har klikket “Bekræft og Download” modtager du en returlabel og en QR kode på mail. Du har også mulighed for at downloade dem fra portalen.
 5. Du har nu to muligheder:
  A: Du kan tage din pakke med hen i en GLS pakkeshop, og vise dem QR koden. Den bruger de til at printe en label for dig, og sætter den på pakken. På den måde er det ikke nødvendigt at du har en printer.
  B: Du kan også vælge selv at printe pakkelabelen og sætte den på pakken. Aflever herefter pakken hos en GLS pakkeshop.

Vær opmærksom på følgende:

 • Varen skal være i original og ubeskadiget emballage.
 • Varen skal være ubrugt og fremstå som ny.
 • Forbrugsvarer som væsker, pærer, software og lign. kan ikke returneres produktet har været åbnet.
 • Det koster 60,- pr. returordre, der dækker returfragt og returhåndtering, og som fratrækkes det beløb der refunderes.

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse, efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan se på varen på samme måde, som hvis du så den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må se varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Ved køb af biludstyr kan den originale emballage ofte udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor altid emballagen med retur i hel og pæn stand for at være sikker på at få det fulde beløb retur.
Det betragtes f.eks. som værdiforringelse, hvis du bryder folien på et luftfilter, som er olieret, eller monterer en autoradio eller et navigationssystem. Når et navigationssystem monteres, vil det efterfølgende modtage signaler fra satellitter i verdensrummet. Op til 30 dage efter systemet har modtaget sit første signal, kan man gratis hente seneste nye kort. Når de 30 dage er gået, skal man betale for kortopdateringer. Værdiforringelsen af den gratis kortopdatering samt eventuelle skader (ridser m.v.) i forbindelse med montering vil blive fratrukket den oprindelige købssum.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. Når du handler på HighOnCars.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk: Hvis et fejlmeldt produkt ved test viser sig fejlfrit, forbeholder vi os ret til at fakturere en afgift på 250 kr. pr. produkt (ekskl. fragt og moms), uanset beløb på oprindelig faktura.

Ved reklamationer over forkerte eller beskadigede varer skal vi informeres om dette hurtigst muligt. Har du fået tilsendt en forkert vare, eller er varen beskadiget, betaler vi returfragten. Du bedes medsende en kopi af fakturaen. Du kan også udfylde vores reklamationsformular med en beskrivelse af, hvad varen fejler. Dette er ikke et krav, men det forkorter ekspeditionstiden. Hvis det er muligt, sender vi en ny vare til dig eller reparerer varen. Er dette ikke muligt, får du det fulde beløb tilbage, som sættes ind på din konto.

Inden en vare returneres, skal der altid sendes en mail til kundeservice@highoncars.dk med en beskrivelse af det der ønskes reklameret over (send gerne et billede med). Herefter vil vi guide dig om det videre forløb.

Varen sendes til:
High on Cars ApS
Balshøje 1
8530 Hjorsthøj
ATT: REKLAMATION

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Example title

Use this section to explain a set of product features, to link to a series of pages, or to answer common questions about your products.

Example title

Use this section to explain a set of product features, to link to a series of pages, or to answer common questions about your products.

Example title

Use this section to explain a set of product features, to link to a series of pages, or to answer common questions about your products.