SAMMEN ER VI STÆRKERE

PENGEPULJE
Overskuddet fra din månedlige betaling ryger direkte i en pengepulje, hvor vi i fællesskab kan støtte initiativer indenfor verdenen af motoriserede køretøjer. Hermed ryger pengene tilbage i det miljø DU omgås. Vi har et advisory board, med folk fra alle lag af motor-miljøet, hvor disse beslutninger bliver taget. 

POLITISK INDFLYDELSE
Gennem vores arbejde med beslaglæggelser af tunede biler i 2022, fik vi hos High on Cars lagt de første kommunikationsveje til de magtfulde politikere på borgen. Med klub-medlemmer i ryggen vil vores fælles interesser og lovforslag opnå tungere gennemslagskraft. Vi kæmper for bedre forhold for motor-entusiaster i Danmark. Mærkesager: 

- Beslaglæggelse af evt. manipulerede køretøjer skal afskaffes. Politiet kan gøre brug af bøder, synsindkaldelse eller klippe pladerne i de værste tilfælde. Bilens ejer har ret til selv at få gjort sin bil i lovlig stand. 

- Det skal være mere overskueligt og økonomisk attraktivt at få godkendt en bil med konstruktive ændringer. Det er i øjeblikket for dyrt, og processen er for lang - derfor ender vi med ikke godkendte biler på vejene. 

- Forbud uden et alternativ er uholdbart. Der skal være plads til alle i Danmark - også folk med interesse for bil, motocross osv. 

- Det skal være muligt at opføre nye baner og tilholdssteder for entusiaster. Nuværende krav og lovgivning umuliggøre nærmest denne proces. 

- De forældede straf-afgifter (misundelsesafgift) på køretøjer med papegøjeplader skal afskaffes. Folk med motocross, mountainbike og andre hobbyer skal ikke straffes for at forsøge og udleve deres drøm. 

- Nye afgiftsregler for “hobby-biler”, der kører få kilometer om året. 

MOTORSPORT CENTER FYN

Det tidligere tvangslukkede motorsportscenter har fået lov til at genåbne. Efter en video, der dokumenterede uretfærdighederne fik vi i fællesskab slået rekord for høringssvar i Danmark. Det tilhørende træf beviste, at vi kan stå sammen.

Vejen er dog ikke uden bump, og der er stadigvæk modstand til det fede anlæg, der bidrager positivt til samfundet.